WERKWIJZE


ONTMOETING

Ik bied je een gratis kennismakingsgesprek aan, maar jouw tijd is natuurlijk ook kostbaar. Als mijn website en ontwerpstijl je aanspreken, kan je er vanuit gaan dat onze ontmoeting inspirerend en waardevol is. Ik kom dan graag vrijblijvend langs voor een intake, waarbij ik jouw bewuste én onbewuste wensen inventariseer. Nieuwsgierig?

Direct naar: offerte

Carry’s ontwerpstijl: oase in het groen met relaxte zithoek naast witte serre

Bedankt voor de positieve wijze waarop je ons hebt geholpen: een ware groen-mediator!” – ARNO & WILLEKE


OFFERTE

Ongeveer een week na mijn bezoek stuur ik een gespecificeerde offerte, waarin ik precies doorgeef hoeveel mijn werkzaamheden gaan kosten:

  • mijn kennismakingsbezoek en offerte zijn gratis en geheel vrijblijvend
  • mijn hoogtarief is € 95 per uur voor denkwerk (ontwerpen, vergaderen enz.)
  • mijn laagtarief is € 80 per uur voor doewerk (inmeten, aanleg begeleiden enz.)
  • verwachte porti, reis-, materiaal-, kopie- en scankosten zijn in de offerte meegerekend!
  • TIP: sámen brainstormen & ontwerpen, tijdens mijn interactieve workshops (€ 330/st.)

Impressie waarin je a.h.w. wandelt over lichtgrijze, verspringende paden tussen gazon, terrassen en veranda

“Ongelooflijk hoe goed jij ons lijkt te kennen. En de mogelijkheden die je ziet: vernieuwend, compleet en met oog voor detail. We zijn er heel blij mee!” – ELLEN & SANDER

ghjkkkki

ONTWERP

Ik bied een unieke “Ja, dit bedoel ik!”-garantie. Wat dat voor jou betekent?

Allereerst ga ik de locatie inmeten, fotograferen en grondig onderzoeken. Met deze informatie en met mijn analyse van jouw stijl, aard en wensen ga ik schetsen. Op zoek naar logische lijnen, prettige leefplekken en mooie detailoplossingen. Op zoek dus naar evenwicht tussen natuur, architectuur en ontspanning.

Als ik er helemaal uit ben teken ik een plattegrond met de nieuwe indeling. Ik doe er impressies in 3D bij, ofwel: met de hand getekende, ingekleurde sfeerbeelden waar je a.h.w. doorheen loopt. We bespreken dit schetsontwerp en meestal is het gelijk goed! Of we nemen wat bedenktijd, waarna wijzigingen of gemaakte keuzes worden verwerkt. Ik ontwerp altijd door (zonder meerwerkkosten) totdat jij enthousiast roept: “Ja, dit bedoel ik !” Jouw ontwerp is dus gegarandeerd in de roos!

Je kan nu offertes voor de aanleg opvragen of zelf aan de slag. En het beplantingsplan kan door mij of een hovenier gemaakt worden óf door jullie zelf.

Elke tuin krijgt blikvangers: hier spierwitte stoeltjes tussen bamboes en groenwitte hortensia’s

“Carry heeft verschillende prachtige, zonnige zitplekken ontworpen, zodat het op elk moment van de dag genieten is! Ze heeft heel inventief de aanwezige tegels, stenen en planten hergebruikt. Een totaal nieuwe uitstraling met gebruikte materialen. Eco-vriendelijk en prettig voor het budget. We zijn er heel blij mee.” – RENÉE

Bhhhj

OVERIGE DIENSTEN

Mijn ontwerpen zijn origineel en met de hand getekend, maar worden ook digitaal aan jou toegestuurd. Daarnaast bied ik als extra opties:

“Wij gaven onze dochter een tuinontwerp cadeau. De beplanting konden we zelf bedenken, omdat op de tekeningen het type beplanting (structuur, hoog, laag en kleur) duidelijk was aangegeven.” – JULIA


GEEN KLEINE LETTERTJES

Op alle mondelinge en schriftelijke vormen van contact zijn gezonde normen en waarden van toepassing. Dus jouw privacy wordt door mij gerespecteerd en speciaal voor jou geproduceerde stukken worden tijdens het ontwerpproces nooit aan derden getoond, tenzij in jouw opdracht.

Door mijn “Ja, dit bedoel ik – ontwerpgarantie” verwacht ik geen klanten teleur te stellen. Maar als er tóch wat speelt hoor ik dat graag, zodat we daar zo spoedig mogelijk een oplossing voor bedenken.

Ik kijk uit naar een fijne samenwerking!

Eenheid van gestucte gevel, metalen luxaflex, houten pergola en speelse klimplant
Mooie bloeiwijze van Hosta en vergrijzende schuurdeur als achtergrond
Levendige en logische ontwerpstijl: zinken regenpijp met grillige blauwe regen