NIEUWS


CARRY OP LOCATIE (C.O.L.)

Mijn ontwerpbureau bestaat 25 JAAR. Dus heb ik als actie enkele inspirerende, budgetvriendelijke workshops bedacht, genaamd ‘Carry op locatie’. Ik kom dan op jouw privé- of werkplek langs voor:

  • óf tuinrestyling & vormsnoei
  • óf interieurrestyling & organizing
  • óf ontwerples & coaching (1-4 pers.)
  • óf een mix naar wens!

C.O.L.- ACTIES: 4 uur voor € 250

  • Incl. materiaalkosten – excl. reiskosten
  • Geldig van dec. ‘21 t/m dec. ‘22
  • Je mag de actie meer dan 1x gebruiken
  • Vraag wel tijdig naar mijn beschikbaarheid!

Direct naar: carry in de media

R E V I E W S

WORKSHOP – HUIS
ANNE: “Het was heerlijk om met Carry door het huis te gaan en samen met haar mooie plannen te maken en te tekenen. Haar adviezen zijn echt precies wat we nodig hadden. Met subtiele veranderingen krijgen we meer samenhang in ons huis. We maken zelfs een serre van de achterkamer zónder een serre te plaatsen! Kortom, fijne sessie waar we nog lang van zullen genieten!“

WORKSHOP – HUIS & TUIN
ANONIEM: “Ik vond het super leuk om samen te doen en voelde echt een klik. Je hebt ons veel leuke tips voor de tuin gegeven. Ook je voorstel met zwevende planken en kastjes voor die lastige muur in de eetkamer vonden we mooi.

WORKSHOP – TUIN
RIANNE: “De workshop met Carry was erg geslaagd. Carry luistert goed, is enthousiast, denkt mee, maar komt ook met eigen ideeën. Samen kwamen we al denkend en tekenend tot een ontwerp dat helemaal klopt. Door de schetsen in perspectief zag ik het meteen voor me. Na de workshop zat mijn hoofd vol met nieuwe plannen en ik kan niet wachten tot de tuin eruit ziet zoals op de tekeningen.”
WIL: We hebben samen overlegd, gesnoeid en planten verzet. Zo lekker dat de tuin nu natuurlijker én luchtiger is. Ik zie ’t weer helemaal zitten!”
MARIANNE: “Ik vond het een waardevolle ervaring. Leuk om te zien dat de tuin ook anders kan. Jouw inzet is top!”

WORKSHOP – ONTWERPCOACHING
BRITT: “Soms weet je wat je wilt, maar komt het niet uit je vingers. Daar hielp Carry mij bij. Concrete vragen stellen, samen schetsen en voordat je ‘t weet staat alles uit je hoofd op papier. En is het een nóg beter ontwerp geworden, omdat Carry met je meedenkt en probeert te voelen wat je zou willen als resultaat. Uiteindelijk heb je dus een haalbaar, aantrekkelijk en uitgewerkt ontwerpplan, waar je mee verder kan.

OP JAARMARKT: coachen bij terras-restyling


CARRY IN DE MEDIA

Nog even in mijn media-archief neuzen? Je vindt hier enkele interviews met – en ontwerpen van – mij in kranten, tijdschriften en boeken:


NIEUWS - Bedankje in de krant, van horecaondernemer voor ontwerp restauranttuin
BEDANKJE in weekblad
TUIN en LANDSCHAP landschapstuin met veel grindpaden als assen en hoge siergrassen en veel natuurlijke bloemen
COVERARTIKEL in vakblad
Modeste Herwig fotografeert mijn tuin voor boeken en tijdschriften
MODESTE HERWIG in mijn tuin