NIEUWS


CARRY OP LOCATIE: GEPROLONGEERD !

Wegens groot succes in ’22 heb ik vast in mijn aanbod opgenomen: interactieve, inspirerende en budgetvriendelijke WORKSHOPS, genaamd ‘Carry op locatie’.
Ik kom dan op jouw privé- of werkplek langs voor:

  • óf tuinrestyling & vormsnoei
  • óf interieurrestyling & organizing
  • óf ontwerples & coaching
  • óf een mix naar wens!

WORKSHOPS: 4 uur voor € 300 – 1 tot 3 deelnemers

  • Dus bij 3 deelnemers: € 100 p.p.
  • Incl. materiaalkosten & excl. reiskosten
  • Je mag de actie meer dan 1x gebruiken
  • Vraag wel tijdig naar mijn beschikbaarheid!

Direct naar: carry in de media

R E V I E W S

WORKSHOP – HUIS
ANJA: “Een geweldige ervaring met Carry op Locatie. Ze kwam bij ons voor interieuradvies. Ze is nog niet binnen of je ziet al aan haar dat ze gelijk observeert hoe het beter kan. Ze luistert maar is ook heerlijk aanwezig, waardoor je je gelijk op je gemak voelt. Voor je het weet heeft ze je – door kleine aanpassingen – al laten verrassen. De tips waren heel welkom en ze laat je zien en onderbouwt waarom iets wel of niet kan. De tijd vloog. Een aanrader voor als je er zelf niet uitkomt en ook nog heel betaalbaar!”
ANNE: “Het was heerlijk om met Carry door het huis te gaan en samen met haar mooie plannen te maken en te tekenen. Haar adviezen zijn echt precies wat we nodig hadden. Met subtiele veranderingen krijgen we meer samenhang in ons huis. We maken zelfs een serre van de achterkamer zónder een serre te plaatsen! Kortom, fijne sessie waar we nog lang van zullen genieten!“
JUUP: “Carry heeft een ochtend lang samen met mijn man en dochter van 18 jaar haar slaapkamer en onze zolder in 3D getekend. Wat onze ogen opende is dat zij allereerst bevraagd waar je de kamer voor wilt gebruiken en hoe deze moet voelen. Dus dat het niet meteen om inrichten, materiaal en kleuren gaat. In een proces van vragen stellen, goed luisteren, meten en tekenen ontstond langzaam een gedeeld beeld van de nieuwe ruimte waar we allemaal enthousiast over zijn. We hebben voor beide ruimtes in recordtijd (ruim 4 uur) een tekening waarmee we met plezier verder kunnen.”

WORKSHOP – HUIS & TUIN
ANONIEM: “Ik vond het super leuk om samen te doen en voelde echt een klik. Je hebt ons veel leuke tips voor de tuin gegeven. Ook je voorstel met zwevende planken en kastjes voor die lastige muur in de eetkamer vonden we mooi.
JOHN & ANJA: “Het was heel plezierig om met jou te workshoppen. Jij kijkt op een andere manier naar – voor ons – vertrouwde zaken, waardoor we op nieuwe ideeën en oplossingen werden gebracht. Het begrip ‘schilderij’ heeft voor ons een nieuwe betekenis gekregen!”
MIEKE & ADRIE: “Het was heel prettig hoe je samen met ons de mooie plannen hebt vormgegeven. We hebben zeer veel nieuwe ideeën opgedaan. Dank daarvoor. Ook leuk om te merken dat je daarna nog betrokken blijft.”

Kleine studentenkamer - Ruim effect door lichte kleuren

WORKSHOP – TUIN
ANKE: ” Ik had een hele fijne workshop met Carry en tijdens het schetsen kwam “de architect” in Carry naar boven. Verschillende elementen (witte muur, witte boeidelen) middels grote witte plantenbakken en wit bankje in de rest van de tuin terug laten komen. Daarnaast was Carry haar enthousiasme aanstekelijk en dacht zij super mee met de verschillende soorten hortensia’s die ik graag wil in mijn tuin. Mijn tuin is in mijn hoofd en op papier al helemaal klaar, maar het is nog even wachten op de schapenhekjes, schutting en wat planten voordat het fysiek ook gerealiseerd is. Ik kan niet wachten. Dank je Carry!”
PETRA: “Het was een hele mooie workshop waarin ik niet alleen een schets heb gekregen voor de tuin, maar ook plant-tips, snoeiles en een manier van kijken heb ervaren die ik vaak ga toepassen. Mij viel de integraliteit en de souplesse op waarmee we heel natuurlijk, zonder haast, waanzinnig veel gedaan en geleerd hebben.”
RIANNE: “De workshop met Carry was erg geslaagd. Carry luistert goed, is enthousiast, denkt mee, maar komt ook met eigen ideeën. Samen kwamen we al denkend en tekenend tot een ontwerp dat helemaal klopt. Door de schetsen in perspectief zag ik het meteen voor me. Na de workshop zat mijn hoofd vol met nieuwe plannen en ik kan niet wachten tot de tuin eruit ziet zoals op de tekeningen.”
WIL: We hebben samen overlegd, gesnoeid en planten verzet. Zo lekker dat de tuin nu natuurlijker én luchtiger is. Ik zie ’t weer helemaal zitten!”
MARIANNE: “Ik vond het een waardevolle ervaring. Leuk om te zien dat de tuin ook anders kan. Jouw inzet is top!”

WORKSHOP – ONTWERPCOACHING
BRITT: “Soms weet je wat je wilt, maar komt het niet uit je vingers. Daar hielp Carry mij bij. Concrete vragen stellen, samen schetsen en voordat je ‘t weet staat alles uit je hoofd op papier. En is het een nóg beter ontwerp geworden, omdat Carry met je meedenkt en probeert te voelen wat je zou willen als resultaat. Uiteindelijk heb je dus een haalbaar, aantrekkelijk en uitgewerkt ontwerpplan, waar je mee verder kan.


CARRY IN DE MEDIA

Nog even in mijn media-archief neuzen? Je vindt hier enkele interviews met – en ontwerpen van – mij in kranten, tijdschriften en boeken:


NIEUWS - Bedankje in de krant, van horecaondernemer voor ontwerp restauranttuin
BEDANKJE in weekblad
TUIN en LANDSCHAP landschapstuin met veel grindpaden als assen en hoge siergrassen en veel natuurlijke bloemen
COVERARTIKEL in vakblad
Modeste Herwig fotografeert mijn tuin voor boeken en tijdschriften
MODESTE HERWIG in mijn tuin